lördag 22 januari 2011

Lördag kväll!

Ja, så är det redan lördag kväll och dagen har gått i ett utan att vi har gjort något speciellt. Igår kväll var vi ju hos Jimmy och Emelie och åt supergod mat och spelade lite wii och bara umgicks. Jag skröt så om att Axel sovit så bra på sistone och att han framförallt sovit gott under kvällarna utan att vakna till något. Ja, det skulle jag ju inte gjort, för bara en kort stund senare vaknade han och kunde inte somna om. Han var ju glad och nöjd men vi kände samtidigt att bäst för honom var ju att somna om så vid 23-tiden gick vi hemåt och efter en stund hemma somnade han. Han åt välling vid 6-tiden och sen somnade hela familjen om till 09.15! Det var välbehövliga timmar och underbart med lite sovmorgon! Det hör ju inte till vanligheten här längre!

Vid 11 var jag iväg och tränade zumba! Det var så himla skoj! Fullt av människor och härliga ledare! Jag kom hem med ett leende på läpparna och bloggpappan märkte nog hur glad jag var efter mitt träningspass! Han undrar ofta vad för rörelser man gör på ett zumba-pass och när jag ska till att visa slutar det alltid med ett gapskratt från honom:) Han hade gärna velat smyga in och kolla hur det ser ut, men för min del är det tur att han inte kan det, men kul är det i alla fall med zumba även om inte rörelserna alltid är de vackraste:)

Sedan gjorde vi oss i ordning och bloggpappan åkte och handlade! Axel och jag umgicks med moster/syster och lekte, busade och kollade skidskytte!

Efter god middag gick Axel och jag till mormor och morfar och fortsatte busa! De hade en hoppgunga som Axel fick testa och det gillade han naturligtvis! Vi kollade handbollen och där efter gick vi hem, Axel sovandes i vagnen! Nu spelar bloggpappan och Jimmy FIFA och jag fick datorn ikväll! Axel sov vidare i sängen och så hoppas vi att det förblir!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Så mysigt med sovmorgon. Det är lyx det...

    Kram Mia

    SvaraRadera