lördag 1 januari 2011

Nyårsdagen!

Vi hade en mycket trevlig kväll igår med goda vänner och god mat! Vi åt, pratade, deltog i en musiktävling och åt lite igen! Tack för igår allihopa! Axel somnade vid 8-tiden, men vaknade till flera gånger och sövdes då om. Vid 9-tiden var vi nära på att ge upp och gå upp en trappa till vår lägenhet, men jag tog honom i famnen och satte mig i soffan och där somnade han gott så efter en stund lade jag ner honom i liggdelen till vagnen och sedan sov han gott där till det var dags för oss att gå hem! Skönt att vi inte gav oss utan att det faktiskt funkade att vara iväg med honom så här också!

I natt har Axel ätit en gång, vid halv fyra. Vi hade i princip inte hunnit somna,ja, inte jag i alla fall, så då blev det en flaska välling. Sen sov han till 7.00 då bloggpappan gick upp med honom eftersom det var min sovmorgon idag:) Vilken tur jag hade att det var jag som fick sova vidare för jag var just då helt slut, trots ett mycket lugnt firande för min del! Vid 9-tiden steg vi upp och åt frukost och sedan har dagen gått i lugnets tecken för oss. Vi köpte till och med pizza till middag idag, orkade inte laga mat! Axel har ätit som en häst idag, både till lunch och kvällsgröten! Härligt är det när det funkar:)

Både bloggpappan och jag fick underhålla en mycket trött Axel ikväll. Till slut fick det bli ett bad tillsammans med pappa för att hålla honom vaken och låta tiden gå till i alla fall 19.00! Men då fick han välling och medicin och somnade som en stock i bloggpappans famn! Han hann dock inte äta jättemycket innan sömnen kom så vi får väl se hur natten blir! Tror den blir bra trots allt!

Nu sitter bloggpappan och jag i soffan. Ingen av oss är alltför pigg även om vi också hunnit med att sova en stund under dagen! Så blir nog en tidig kväll för oss! I morgon söndag får vi nog ta en tur bort till Axels moster som förmodligen åker tillbaka till Stockholm på måndag...Har varit så mysigt att ha henne hemma, så kommer kännas lite när hon åker nu igen! Och i morgon är det bloggpappans sista lediga dag innan han börjar jobba på måndag igen. Det känns lite konstigt och jobbigt, för vi har haft det bra här hemma tillsammans och har verkligen varit bra för oss alla att få känna stöd av varandra. Men visst, någon gång kommer vi ju hit och det är väl lika bra att det händer nu:)

Nej, nu blir det lite tv-tittande för mig innan sängen hägrar!

God fortsättning till er!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

 1. Jag tror det blir jätte bra med jobbstart och allt! :)

  Hälsa Bloggmoster med en stooor KRAM från Mig!

  Kramkram

  Annika

  SvaraRadera
 2. Visst blir det lite halvstruligt med sömnen när man är borta, men skönt att det funkade till sist. Och du Emma, nu börjar nästa fas av livet då en av er jobbar. Du ska se ett det går jättebra!

  Kram och god fortsättning

  SvaraRadera