onsdag 10 november 2010

Permission!

Nu sitter vi i vars en säng på patienthotellet i Lund:) Vi har permission!! Härligt, härligt att komma ifrån sjukhusmiljön lite! Axel mår bra just nu, ligger och leker med bloggpappan och sin färgglada girlang! Jag tror han har saknat just den, för det är ju hans favoritleksak! Vi blir förmodligen utskrivna i morgon. Vi ska vara tillbaka på avdelningen vid 09.00 för att få svar på långtids-ekg:t och ett utskrivningssamtal med en läkare om ekg:t ser bra ut. Läkaren vi pratade med ikväll trodde inte det skulle vara några problem eftersom allt såg bra ut när Axel var uppkopplad innan, men man vet ju aldrig! Men vi hoppas allt ser bra ut naturligtvis:) Vi får helt enkelt se i morgon!

Nu ska vi mysa lite alla tre och kolla på TV:)

/Bloggmamman

7 kommentarer:

 1. Underbart!!!! Ebba hälsar så gott till den tuffa lilla killen ;o) Många kramar från fam lindsjö/thiman

  SvaraRadera
 2. Så mysigt för er alla! Nu kan snart äventyret fortsätta därute - med er tre med.

  Jag är så enormt glad för er skull.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Så härligt att ni får vara "hemma" borta själva! Det är faktiskt större än vad man tror, åtminstone var det så för oss. Hoppas att ni kommer hem imorgon, så ni kan få lugn och ro. Axel är en riktig kämpe, en förbenat söt sådan! Det har varit jättetrevligt att träffa er och Axel. Alltid skoj att ha träffat folk som man annars bara läser om.

  SvaraRadera
 4. Ja, vi har haft en riktigt mysig kväll och Axel har varit på så gott humör och skrattat och lett åt det mesta! Härligt är det! Nu hade hans mamma och pappa gärna sovit, men det vill inte Axel! Han är hur pigg som helst! Beatrice: SÅ kul att få träffa er och er söta son! Även han en duktig kämpe:) Kram till er alla!

  SvaraRadera
 5. Vi håller alla tummar och tår för att allt har gått bra och att det fortsätter så!

  ...så är ni såååååå himla VÄLKOMNA hem!!!

  Kramar i MASSOR! ♥

  Annika

  SvaraRadera
 6. verkligen upplyftande nyheter. Så skönt att höra. Nu håller vi tummarna på att ni blir utskrivna och att det bär hemåt.

  Bamsekramar♥
  Karina och Farfar

  SvaraRadera