torsdag 28 oktober 2010

Kväll igen!

Nu har det hastigt och lustigt blivit torsdag kväll och familjen är åter igen samlad i tv-soffan.

Dagen som varit har gått i städningens tecken. Det började med att jag skulle, med en tår i ögat, ta bort mitt ljudsystem till datorn. Dels för att det tar stor plats och dels för att Axel börjar bli nyfiken på saker runt omkring och det är lite too expensive för att lekas med.

Detta ledde till att jag rensade en garderob inne i Axels rum, som vi använt som "släng in och glöm"-garderob, för att kunna ställa in högtalarna och sladdar.
Den garderoben har nu flera hyllor tomma =)

Men.. rensandet av garderoben ledde till att vissa sker var tvungen att hamna på vinden och där uppe har det med tiden blivit KAOS.
Sååå... jag tömde hela förrådet, slängde lite saker och ställde tillbaka allt... med lite bättre placering och framför allt med lite mer logik!

Sen gick jag ner i lägenheten och fann att bloggmamman hunnit städa toaletten medan Axel sov och skulle precis på att dammsuga! Därefter skurade hon alla golv! Hurtigt!

Jätteskoj att läsa om att vi städar vår lägenhet va?? hmm!

Därefter blev det bad! Bloggmamman och Axel hoppade i badkaret tillsammans och dom såg ut att ha det riktigt skoj! Jag tog några bilder på gullungen när han badat färdigt. Några bilder på bloggmamman efter badet blev det inte, var inte lika lätt att få till att posa framför kameran!
Framåt kvällen skulle bloggmamman gå på stan med sin syster och mamma, dom hade extra öppet ikväll tydligen. Axel och jag passade istället på att gå en runda för att motionera och andas frisk luft.

Nu är vi som sagt var samlade i soffan igen och avnjuter lite dålig handboll på tv! Trodde svenska landslaget skulle göra det lite bättre faktiskt! Men det är ju inte slut än!

Imorgon ska det skrivas huskontrakt och bloggmamman ska till barnmorskan och ta ett blodtryck! Allt detta sker samtidigt så Axels mormor har lovat att gå en promenad kring stan med Axel!

/bloggpappan

4 kommentarer:

 1. Gu, vad duktiga ni har varit idag. Så skönt när man har rensat och städat.

  Men Emma, var du inte sugen på att posera?

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Haha!Nej tack sa jag, Mia:) Ja, är en skön känsla när man är färdig och kan titta sig runt och det är fint och välstädat! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej på er! Förstår att Kerstin är hemma - vad roligt! Ni har inte lust att komma förbi Norrskensgatan 8 och göra samma insats där (framförallt städ behövs)? Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jo, men så gärna Helle:) Vi ÄLSKAR att städa, haha!! Nej, är ju tyvärr inte vår favoritsysselsättning, men ett måste ibland ju...Ja, nu är mormor Kerstin hemma! Skönt och kul så att hon iaf får se Axel live även om det är när han ligger i vagnen!Sköt om dig, så hörs vi!!Kram till dig!

  SvaraRadera