fredag 29 oktober 2010

Husfria!

Ja, så var äntligen bloggpappans hus sålt! Nu är papprena skrivna och det känns helt underbart att inte behöva tänka på huset längre. Eftersom vi inte bodde i det var det ju mer en börda att veta att det var vi som behövde sköta underhåll mm. Nu hade vi ju väldigt mycket hjälp av bloggpappans familj, som klippte gräset och fixade lite med huset allt eftersom, tack för det! Men som sagt, nu kan vi lägga det bakom oss och koncentrera oss på vad vi vill ha längre fram tillsammans!

Idag var ju jag hos barnmorskan och skulle ta blodtryck. Det låg ju jättebra under hela graviditeten med Axel och jag har aldrig haft problem med högt tryck innan, så det var mer en rutinkontroll. Men idag var det lite högt till en början, så fick gå in och lägga mig på en säng på barnmorskans rum och så skulle vi se om blodtrycket sjönk. Och det gjorde det, till en godkänd nivå, så det var ju skönt! Man blir ju lite orolig! Jag frågade vad det kunde vara som gjorde att trycket höjts, för det var ju fortfarande högre än under graviditeten och då undrade hon om jag varit stressad nu under senaste månaden, för stress var ju en faktor till högt blodtryck. Och svaret på den frågan var väl ja...Har ju haft en lugn fysisk månad men mentalt har det ju inte varit den lättaste månaden så kan ju vara det som gjort att blodtrycket stigit.

Lunchen idag fick vi levererad av bloggpappans föräldrar! De kom med smörgåstårta till oss, mycket gott!

Under eftermiddagen tog vi en promenad och tog med oss kaffe. Vi satte oss nere vid kungsbron och fikade lite, var riktigt mysigt! Kvällen blir lugn. Vi får se om vi gör någon fredagsmiddag. Vi är fortfarande mätta efter smörgåstårtan, men risken är väl att man blir dödshungrig sen vid 21.00 eller nåt så kanske är bäst att göra lite mat om en stund!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Grattis till förlusten av ett hus. Hahaha...

    Låter som en mysig dag och du, det är ju inte konstigt att du är lite stressad. Det kommer att ge sig, var så säker.

    Kram Mia

    SvaraRadera