måndag 18 oktober 2010

Ännu en lugn dag!

Ja som ni ser på överskriften så är det lugnt på östra köpmansgatan idag också likt gårdagen.

Bloggmamman pös iväg tidigt idag till sitt jobb, dels för att träffa kamraterna och barnen men också för att prata lite om hur hon ser på framtiden angående hennes föräldraledighet och hur arbetsgivaren har tänkt sig/kan tänka sig.

Axel och jag stannade hemma och hittade på en massa skoj!

Med posten idag kom en cd-skiva från vår fotograf i Malmö, det var superfina bilder och riktigt roligt att få en förhandstitt. I brevlådan hittade jag också en kallelse till röntgen i karlskrona adresserad mig, skönt att få kolla upp de ädla och få reda på hur det står till därnere! Fick också en leverans av syrgastuber, pratade en stund med han som körde bilen...han sa att han hade spelat fotboll med nåt lag i Lund och mött karlskrona, hur vi nu kom in på det?? Trevlig kille!

Skitvädret har hunnit anlända nu också, inte direkt upplyftande!

Annars så blir dagen som sagt lugn, vi laddar för Stockholm Open 16.05, det är väl det som gäller!

Imorgon ska vi vara på Neo och väga Axel igen, kanske också ta några prover. Tror att han gått över 6 kg nu men vi får se. Vi började igår med att ge lite NAN 2 till honom. Vi tycker att han sover allt kortare om nätterna och tanken slog mig att han kanske inte längre håller sig mätt på NAN 1 längre. Har mjukstartat lite och blandar bara i lite av 2:an för att se så inte magen bryter ihop.

Bjuder på några bilder från morgonen med Axel:

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Men guuu...den översta bilden hade ju kunnat vara morbror Carl ju!!!...när han var liten alltså, och den nedre är han lik moster Amanda på! =0)

    Må så gott!

    Annika

    SvaraRadera
  2. Hej jag födde den 5 september 2010 också n son med hjärtfel. Tänkte på RS sprutan du skrev att han va tvungen att vara 6månader.Kan inte stämma vår son är 2 månader och han fick sin första föra veckan och ska ta 1 i månaden.Vad konstigt att dom ger olika beslut är så trött på alla läkare. Våran lilla Kevin ska opereras för andra gången nu i december fy vill inte det har nog varit såååååå jobbigt.Kram på er från norrköping.

    SvaraRadera