måndag 23 augusti 2010

Snart på G!

Ja, snart är vi redo för resan ner till Lund! Allt är i princip packat och klart, är bara lite kylda mediciner och ersättning som ska packas precis innan vi kör.

Idag har vi mest förberett oss för resan, Axel har badat och vi har packat. Axels farmor och farfar har också varit här en runda! Axel ska äta runt 14.30-tiden och där efter åker vi!

I kväll blir det att ta det lugnt och mysa på hotellrummet. Hopaps det går bra för Axel att sova i ny miljö! I morgon 8.15 ska vi vara på avdelning 67, barn-hjärtavdelningen, för att bli lotsade till röntgen. Kl. 9.00 ska Axel göra lungröntgen och där efter vet vi inte riktigt vad som händer. Jag tror de ska sätta dropp mm vid denna tiden, eftersom han måste vara fastande från 9.00. Tidig eftermiddag väntar CT för Axel och då ska han sövas ner. Detta skulle ta ca 1 timme sa sköterskan som ringde om tiden. Vi får hoppas allt går bra, men jag börjar bli nervös nu...Känns inte kul att behöva lämna bort honom, men är ju tyvärr ett måste...

Vi tar datorn med oss ner och hoppas få tid och ha ork att blogga om hur det går!

/ Bloggmamman

3 kommentarer:

 1. Lycka till älsakde vänner och finaste lilla axel. Förstår att ni börjar bli bervösa men ni är ju i trygga händer och allt för lillkillens bästa. Kram från oss

  SvaraRadera
 2. Hej Emma!

  Var inne på din facebook och såg bilderna på lilla Axel och länken till din blogg. Fy f.... vilken söt unge du fått och hur fina är inte ni som delar med er av hans sjukdom här.

  Håller alla mina tummar att allt ska gå bra för er.

  Stoor kram från Linda Olsson (från Lindvallen)

  SvaraRadera
 3. Förstår att ni är nervösa. Men det kommer gå bra detta! <3

  Kramar i massor!

  Annika

  SvaraRadera