söndag 22 augusti 2010

inför Lund och Ligga på mage!

Idag har vi passat på att packa lite inför morgondagens resa till Lund, hittills har vi lyckats få ner alla Axels grejer som han behöver i alla fall. Det återstår lite mediciner och sånt som vi får ta precis innan vi sticker, väntar också på sex flaskor syrgas som levereras i morgon vid middagstid. Det blir en bil full med prylar, dels då alla sex flaskor som ska få plats, en stor barnvagn (tar upp hela bagaget bara den), samt syrgas-konservatorn som måste följa med för det funkar inte att bara använda syrgasflaskor där ner = för dyrt! Och ni som sett den vet att det heller inte är nån lite sak.

Men det löser sig!

Annars så har jag och Axel övat lite att ligga på mage och träna nacke, något som han i det närmaste hatar och därför väldigt sällan gjort. Visst han är inte så gammal men snart så "ska" man kunna det=) Tror kanske att han tycker det är lite obehagligt för att han ju gjort en operation i bröstkorgen (egen teori), men samtidigt så måste vi ju öva nu för efter stundande operation så tar det ju minst fem veckor innan bröstkorgen läkt ihop igen!

Förhoppningsvis något som också löser sig!

/bloggpappan

6 kommentarer:

 1. Roligt att få se er lilla fina kille, missade ju finalen:) All lycka önskar jag er! Hälsn. Helena

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, ha...ögonen är ju för härliga på översta bilden! ;D

  ...vet ni vad, dottern här i huset, hade visserligen opererats men i bröstet. Men HATADE verkligen det där med magläge!...så det kan vara så utan direkt anledning också må ni tro. ;)

  Lycka Till i Lund nu!

  Kram på er! ♥

  SvaraRadera
 3. Han är en liten sötis!!! Lycka till i Lund! Kram från Linda P

  SvaraRadera
 4. Tack till er alla! Det går säkert bra, men lite nervös är man allt!KRAM!

  SvaraRadera
 5. Söta Axel!! Kommer sakna honom nu när ni inte är hemma på ett par dagar, men vi ses på onsdag iaf!! Vi hörs under dagen! Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Lycka till i Lund nu och kör lugnt. Idag ska Hjalmar göra premiär i kundvagnen på Maxi! Ska bli spännande. Just nu ligger han och laddar sovande i sängen :-) Få planera in en träff med promenad och NYTTIG!! fika ;-) sen när ni är hemma igen! Kraam!

  SvaraRadera