lördag 14 augusti 2010

dagen och Sista dagboken!

Konstaterande: Igår drack bloggpappan vin med kompisen Jimmy, det får han sota för idag = lätt huvudvärk!

Bloggmamman och jag tog en långpromenad idag på morgonen, det är så skönt och med
3x15 utfall och 3x15 benböj längs med promenaden och lite situps när man kommer hem så är det faktiskt riktigt bra träning! På vägen hem så köpte vi den sedvanliga lördagsfrallan som oftast brukar avnjutas med några muggar o´boy, men icke så nu när "det nya livet" är inlett utan då blev det istället en kopp kaffe till, och den så vanliga supermegaduperljusa frallan byttes givetvis mot en mörk!

Idag så ser dagen mycket lugn ut, Emma ska på kalas för sin farfar och hans bror. Jag stannar nog hemma med Axel och bålglor på Premier league som startar denna helgen.

Notering: Axel börjar bli riktigt stabil i sin nacke nu, han börjar också få ett sug efter att stå upp lite och sparka ifrån med benen! Så kul när man ser utveckling! Och leende ska vi inte ens prata om, ett enda stort smile hela dagarna!

/bloggpappan

____________________________

Dagbok 2/6


Idag åker vi hem till Karlskrona! Kardiologen ska bara titta en sista gång, det ska tas några odlingar och sen kommer ambulans och hämtar Axel. Vi blir hämtade av mina föräldrar! TACK!

Nu är vi tillbaka i Karlskrona, på Neo! Vi har blivit isolerade för att de ska kolla så vi inte fått med oss nåt virus eller liknande från Skåne! Allt här hemma fungerar precis som i Lund, fast nästan lite bättre! Vi har blivit riktigt ompysslade och här kommer vi nog trivas. Jimmy, Emelie och PM var här och hälsade på ikväll, dom fick ju dock inte komma in till oss men vi fick tillåtelse att gå ner och ta en kopp kaffe i kafeterian, som dock var stängd så det blev en kaffe ur automaten på akuten, sen tillbaka till den folktomma kafeterian! smart löst! Dom hade presenter med sig från fotbollslaget, en superfin tröja och ursnygga jeans från P&P samt hela 800 spänn på mont martre! MUMS!

dagen sammanfattas: =)





__________________________________________

Dagbok 3/6


Nu har vi verkligen gjort oss hemmastadda på Neo här hemma. Här är vi nu säkra på att vi kommer trivas bra. Axel mår allt bättre och hans syresättning verkar vara mer kontrollerad än tidigare. Vi har varit hemma i lägenheten idag, åhhhh så skönt! Vi tvättade, lagade pasta och falukorv och tog en kopp kaffe.... HEMMA! Fatta detta!
På vägen hem så framkallade jag massor av foton och köpte ett fotoalbum, har idag redan börjat lite. Blir superfint!

Dagen sammanfattas: =)

________________________________

Dagbok 4/6

Jodå, idag har också varit en kanondag. Axel kräver fortfarande lite extra syrgas, men inte alls mycket. Idag fick vi dessutom klartecken att flytta in honom på vårt rum! Där inne får vi äntligen sköta honom precis som vi själva vill! Så skönt!
På kvällen badade Axel för första gången, tror att han gillade det, även om det inte ser så ut på bilderna!

dagen sammanfattas: =)






___________________________________

Här slutade jag skriva dagbok! Jag kan i efterhand bara konstatera att dagboken jag fick av mamma som jag baa fnös åt blev många gånger ett sätt att få skriva av sig mycket funderingar, och även om man inte alltid skrev allt man tänkte så bearbetade man det ändå i huvudet! Vi blev hemskickade på permission ett par veckor senare och utskrivna helt den 29/6.

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. ...och i morgon ska även jag ta tag i det GODA livet! (beror ju på hur man ser det...med goda..;o) )

    I dag har vi varit hos William och myst! =D...ja, vi träffade ju givetvis även Angelica och Thomas också förstås! ;D

    Kram på er!

    SvaraRadera