lördag 21 maj 2016

Axel 6 år!

Idag är det 6 år sedan vi landade i taxi nere i Lund,  6 år sedan vi fick se vår nyfödde son med en massa slangar från kroppen till diverse maskiner,  6 år sedan vi fick veta att Axel hade flera medfödda hjärtfel... Idag är det 6 år sedan vi fick ett uppvaknande i att allt går inte på en räls, allt blir inte som man tänkt sig... Men det kan bli bra ändå!

Igår var det Axels 6-årsdag! Och som han längtat efter denna dag! Hela veckan har bara varit en lång väntan på att det skulle bli fredag och den 20 maj! Axel vaknade tidigt så jag fick be honom ligga kvar i sängen så jag kunde gå ner där Inez och pappan redan höll på att förbereda morgonfirandet. Axel hade önskat att vi skulle sjunga Happy Birthday, så det gjorde vi förstås! Ha fick ett linne, ett par shorts, ett skolväska att ha när han börjar förskoleklass till hösten och ett kprt där det stod att han skulle få välja en figur till tv-spelet. Kommentaren om linnet var att det var en bebiströja,  så vi får väl se om han använder det!  Jag hoppas det, för det var verkligen fint!!

Senare på dagen åkte Axel, Inez,  pappan och Astrid,  en kompis till Axel, till Vämöparken.  Där åt de korv och hade det härligt med alla djur se på och saker att leka med! Väl hemma stannade Astrid och lekte hela eftermiddagen så det vr en skojig födelsedag med en massa lek för Axel!  På kvällen kom släkten för att fira vår prins. Massa fina saker fick han även nu! Bra blandning av leksaker, kläder, böcker och annat! Tack alla för att ni kom och firade med oss!

Idag har vi haft barnkalas med 8 kompisar från förskolan och grannskapet!  Hamburgare och tårta bjöds det på, de lekte bra, hade lite disco med önskelåtar och fick en godispåse med sig hem! Allt gick kanon och vädret var härligt så vi kunde vara ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar