torsdag 14 november 2013

Oj, vad tiden går!

Snart är denna jobbveckan också till ända, tiden går fort! Axels förkylning är bättre, bara lite hosta kvar, men den kan ju sitta i länge. Alla har varit igång denna veckan med jobb och förskola. I måndags hade vi besök av Lisa, Olivia och Maja! Trevligt att ses och prata av sig lite!

 I tisdags var faster Linda och hämtade Axel på förskolan då bloggpappan hade möte med jobbet. De hade busat här hemma hela eftermiddagen. 

I onsdags var moster Fia och hämtade på förskolan och sedan åkte Axel och hon till stan för "mellanmys" på biblioteket! En omtyckt aktivitet för Axel! Första gången var han väldigt försiktig och ville sitta i mosters knä hela tiden och rörde inte en min på hela tiden, men kom ut från föreställningen och sa: vad roligt vi haft, moster! Detta var tredje gången och nu ville han sitta själv och moster fick sitta bredvid! Roligt!! 

Ikväll kommer moster Fia och passar Axel. Jag har personalmöte och bloggpappan ska på föräldrar-möte på Axels förskola! Tur vi har stora familjer som gärna hjälper till när det krisar! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar