söndag 21 juli 2013

Semester!

Vi har varit iväg på semester i nästan en vecka! Vi åkte till Vimmerby i tisdags med husvagnen. På onsdagen mötte Jimmy, Emelie och Vincent upp oss och vi gick på Astrid Lindgrens värld hela dagen! Axel älskade det!! Pippi var helt klart favoriten! Vi kollade på flera teatrar där, var på Hoppetossa och lekte, i huset flera gånger och kollade in lilla gubben mm! 

Emil var vi också hos en lång stund och såg en teater där med! 

Axel var nog inne i varenda litet hus som man kunde gå in, jättekul! 

Vi såg naturligtvis fler figurer och tittade på deras hus mm! En riktigt lyckad dag med härligt väder och en underbart glad pojke!!! 

Tillbaka på campingen grillade vi lite och sen gick vi och badade! Skönt att svalka sig efter en varm dag! Emelie och Jimmy stannade över natten! 

På torsdagen tog vi det lugnt vid sjön! En klasskompis från min studietid i Kalmar kom och hälsade på! Hon bor i Vimmerby med sin familj så nu när vi var där fick vi ju passa på att ses! Att det kan kännas så lätt att ses och prata om allt efter nästan 3 års frånvaro är fantastiskt! Så himla roligt att ses igen!!

På fredagen åkte vi neråt igen! Vi landade på en camping utanför Kalmar. En jättefin camping med lagom lekpark för Axel och  fint bad i havet! 

I lördags var vi på Ölands djurpark! Axel älskar att kolla på djuren, badet och vattenrutshkanorna också jättepoppis! Karusellerna däremot ingen höjdare, men det är ju i och för sig ganska bra då Axels läkare inte vill att han ska åka karuseller pga sitt hjärtfel. En härlig dag även denna! Vi avslutade dagen med lite bad i havet innan läggdags! 

Söndagen innebar hemfärd! Medan pappan packade iordning allt med husvagnen gick Axel och jag och badade! Underbart härligt hade vi, simmade och hoppade en hel massa!

En superhärlig semester har vi haft, men det ska bli skönt att komma hem igen! Borta bra men hemma bäst! Bjuder på några bilder som jag tagit med telefonen, resten finns på kameran!3 kommentarer:

  1. Tack för att vi fick vara med på er semester. Så himla mysigt!

    SvaraRadera
  2. Sköna bilder, ska bli kul och se resten. Ni har ju haft både mysigt, varmt och soligt. Skönt med lite kvalitetstid, med familjen och goda vänner. Kramiz

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, det var jättekul o träffa er!! Vilken bra trip ni haft men det är alltid skönt o komma hem igen. Kram

    SvaraRadera