måndag 20 maj 2013

Axel 3 år!

Tänk, idag fyller Axel 3 år! Jag fattar inte att det redan är 3 år sedan han kom till oss, men så är det ju! En stor kille har vi nu som klarar det mesta, häftigt!!

Igår hade vi släktkalas på eftermiddagen. Vi bjöd på grillad fläskfilé, potatissallad och sallad och till efterrätt tårta och kaffe. Axel fick massor av fina presenter, mycket nya kläder och många fina uteleksaker tex vattenpistol, springcykel, bandyklubbor, golfklubbor mm! Axel höll igång i full fart hela kalaset!! Tusen tack alla som kom och firade vår prins!

I morse sjöng vi för honom! Han sov faktiskt så vi väckte honom med sången, kul! Vi visade kortet i tidningen och det var nog lite konstigt att det var Axel som var i tidningen! När Axel blivit firad åkte jag till jobbet och Axel och bloggpappan tog det lugnt en stund innan det var dags för jobb och förskola för deras del också!

Ikväll har moster Fia varit här och firat och Jimmy, Emelie och Vincent! Och så kom familjen Brauer också förbi med en present, kul med firande på den riktiga födelsedagen också!!Massor av tack till er med för fina presenter till vår prins!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar