lördag 6 april 2013

Härliga lördag!

Idag på förmiddagen åkte Axel och jag mot stan för att byta storlek på en tröja jag fick i födelsedag. Bloggpappan stannade hemma och fortsatte med listerna för han har jouren denna helgen.

Axel och jag träffade mormorn och morfarn i stan och fick kvittot så vi kunde byta tröjan. Vi gick även en runda genom HM och där åkte vi rulltrappa ett par gånger då Axel gillar det massor :)

Efter tröjbytet gick vi upp till torget tillsammans med kusin Edvin och moster Jojjan och moster Fia och mötte upp mormor och morfar för att kolla in när kungen kom till stan! Det var faktiskt riktigt trevligt där och Axel busade till det genom att hoppa och springa runt statyn mitt på torget och sa kungen, kungen hela tiden! Han berättade även för pappa hemma att vi sett kungen:)

Lagom till vi satte oss i bilen för att åka hemåt ringde bloggpappan och sa att han åkte på utryckning så när vi kom hem lyfte jag över en sovande Axel i vagnen och sen tog jag fram biltvättsakerna och tvättade av bilen. Jag planterade lite penseer i en kruka och satte framför ingången! När jag var färdig med det tänkte jag sätta mig med en kopp kaffe och en tidning i solen på altanen men lagom till kaffet var klart vaknade Axel och då ville han att mamma skulle umgås med honom! Så så fick det bli en stund! Jag hann även fixa till en syrenbuske på tomten innan vi gick in.

När bloggpappan kommit hem beställde vi pizza till middag, gott! Kvällen har varit lugn och vi passar på att umgås så mycket vi kan med bloggpappan denna helgen då han åker till Revinge på måndag morgon för ytterligare brandmansutbildning!1 kommentar:

  1. En härlig dag!! O vilka härliga bilder! :) Äntligen lite vår!

    SvaraRadera