söndag 31 mars 2013

Påskfirande!

I fredags på förmiddagen var vi, tillsammans med familjen Brauer, hos Maria, Jocke och lilla söta Elna och hälsade på! De är nere från Stockholm så då får man passa på att ses! Superkul att träffas och SÅ mysigt att gosa lite bebis!

På eftermiddagen var det dags för påskmiddag hos Axels gamlamormor! Nästan hela släkten på min mammas sida var där och det var både gott och trevligt! Axel fick en påskpresent av moster Fia. Den innehöll bl.a. en Sverige-tröja. Den har blivit Axels Zlatan-tröja och en superfavorit! Idag tog han till och med upp den från smutstvätten för att ha på sig när vi skulle till mormor och morfar! Tack moster!

Lördagen började med att bloggpappan packade släpet och körde två vändor till tippen. Skönt att bli av med skräp från tomten! Axel och jag var ute och lekte på tomten i det härliga vädret! Efter att Axel sovit åkte pappan och han till Farmor där Axel skulle sova över natten då vi skulle på vårfest hos ett par kompisar. Medan bloggpappan lämnade Axel åkte jag och Fia och handlade inför vår kommande födelsedag. Vår fest var jättetrevlig! Massor av prat och en skojig musiktävling!

I morse var det riktigt härligt med sovmorgon men oj, så konstigt det är i huset utan vår lille prins. Farmor och faster kom och lämnade Axel vid lunchtid, tack för hjälpen!

Moster Fia och moster Amanda ( som är hemma på besök från Stockholm) kom till oss. Amanda ville såklart träffa Axel och mysa med honom när hon väl är hemma!

I eftermiddags kom gamlamormor och gamlamorfar på besök en stund. Efter lite bus där åkte vi mot stan där vi skulle på middag hos mormor och morfar! Innan middagen passade vi på att få lite frisk luft genom att gå och mata fåglarna i havet! Axel älskar det! Han skulle mata svanarna, sa han hela vägen till stan:) Amanda följde med och matade fåglarna!

När vi kom tillbaka åt vi supergod mat, som vanligt!! Grillad kycklingfilé, potatisgratäng, bea och god sallad, mums! Tusen tack för det!! Axel har röjt här hela kvällen, spelat hockeyspelet och byggt tågbana! Nu är han på väg att somna!

En riktigt härlig helg har vi haft och en dags ledighet kvar, underbart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar