tisdag 11 december 2012

Halva dagar!

Min bedömning av axels tillvaro just nu är att han orkar halva dagar. Igår förmiddag var han på ett strålande humör och efter middagsluren så var han som förbytt. Gnällig, eller snarare skitarg, och vill/orkar ingenting. Inte ens bli buren knappt!
Ingen feber, och visst rinner näsan men inte överdrivet mycket.

Dagen idag har börjat som igår med en Axel som är på topphumör, så vi får se hur han mår efter vilan!

Massor av funderingar kommer förstås! Är det hans hjärtfel som gör sig påmint nu under denna sjukdomen eller är det nåt annat som är galet. Kanske är det bara sviter av magsjukan han hade i tisdags förra veckan! Vem vet, men jag vet att jag vill ha tillbaka min friska son!1 kommentar:

  1. Hoppas Axel mår bättre, vill bara säga att jag känner igen tankarna. Min hjärtejej började dagis efter inskolning 10 december. De första två inskoningsveckorna hann hon bli sjuk en gång. Nu har hon hunnit varit sjuk från den 13.e dec, symptomfri efter pencilikkur och 2,5 kg lättare den 27e dec. Åter till dagis den 28 dec. Idag fick hon hämtas på dagis pga hängighet och var jätte ledsen. Man funderar ju...är det hjärtat eller är detta de vanliga dagissjukona alla måste igenom. När oroar man sig i "onödan", när är det akut, när är det normalt? Är dagis värt besväret? Avslutar med önskan om gott nytt friskt år/Rödebymamma

    SvaraRadera