söndag 21 oktober 2012

Frisk igår, feber idag...

Ja, en supertrevlig kväll hade vi igår med nästan alla i släkten på min mammas sida! God mat och trevligt sällskap! Axel var pigg och kändes som att han var sitt vanliga jag, skönt tänkte vi! Precis innan vi skulle åka hemåt vaknade han och var ledsen och sa ajajaj och pekade i munnen. Vi körde hemåt och han fortsatte med ajajaj och kom inte till ro i sängen utan var ledsen...Till slut gav vi alvedon och han somnade. Natten var orolig och vi sov dåligt allihopa med många uppvakningar...Vi sov dock till och från till halv nio, det händer ju inte ofta! Axel har haft runt 38-38,5 graders feber hela dagen och man märker tydligt när alvedonen går ur kroppen. Han har tagit sig mot örat några gånger idag, kanske är det där problemet sitter...

Imorgon blir det i alla fall ett samtal till vårdcentralen för att förhoppningsvis få komma dit och kolla upp honom lite, kolla hals, öron mm för nu har han ju varit dassig ett tag, frånsett lördagen!

Bloggpappan har jobbat mycket i hallen denna helgen och har definitivt kommit en bra bit på väg! Medan Axel och jag legat i soffan har det varit stenhårt jobb från bloggpappans sida, superduktig är han!

Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar