torsdag 13 september 2012

Födelsedag!

En intensiv vecka börjar ta slut, bara en jobbdag kvar denna veckan! Igår hade bloggpappan födelsedag! Axel och jag firade honom snabbt innan han var tvungen att åka till jobbet. Axel gav pappa paket, två stycken! Ett halsband med en stav med "Axel" ingraverat och så ett paket nya kallingar! Efter att bloggpappan åkt hade Axel och jag en mysig lugn morgon innan det var dags för förskola och jobb för oss också! När bloggpappan hämtat Axel på förskolan åkte de till tandläkaren. Hon kollade på Axels tänder och allt såg bra ut! Sedan åkte de hem för att förbereda kvällens kalas!

Kl 18 kom gästerna. Bloggpappan fick fina presenter, lite kläder, brandsläckare, kap-och gersåg, blommor och pengar! Vi fikade på frallor, kakor och tårta och kollade in KHK:s första allsvenska match! Häftigt, men blev tyvärr förlust! Tack för en trevlig kväll alla!

Kan även meddela att Axel var och gjorde ultraljud i tisdags på sitt hjärta! Allt såg bara bra ut, oförändrat sen sist! Skönt, alltid lite nervöst att de ska se nåt konstigt... Vikten låg på 11,530 kg och längden 83 cm, ingen tungviktare men superfin är han!

Nu blir det kockprogrammet på TV medan jag inväntar bloggpappan som är på körkortsteorilektion!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar