söndag 9 september 2012

En mycket trevlig söndag!

Tidig morgon packade vi in oss i bilen och åkte mot Höör och skånes djurpark där Hjärtebarnsföreningen bjudit in till träff. Många familjer var på plats och några var bekanta men majoriteten var för oss okända människor med gemensam bakgrund.

Axel visade sig från sin bästa sida med mängder av spring och bus och djurtittande, kanske lite för mycket spring emellanåt ;)

Vi träffade en familj, Anna och Erik och deras barn Maja och Isak, som vi pratade en del med under Axels sista operation i Lund. Vi slog tidigt följe med varandra och sa hej då medans barnen mumsade på sina glassar utanför djurparken.

En fantastiskt trevlig söndag avslutades med mat på Mcdonalds i Karlshamn och ett bad när vi kom hem och nu sover han så himla gott vårt lilla hjärta. Tack till Hjärtebarnsföreningen som gjorde vår söndag magisk.Ps. Imorgon har jag och min vackra fru varit gifta i ett år! Grattis till oss..... Jag älskar dig hjärtat!

1 kommentar:

  1. Härligt att ni fick en sådan givande dag. och vilka fina bilder ni bjuder på.
    Gud vad vacker du är Emma, när jag såg det fotot blev jag tårögd. Grattis i förskott, både till bröllopsdagen och till Jocke som fyller år,kramiz <3<3<3

    SvaraRadera