onsdag 8 augusti 2012

Här donas det...

med vårt badrum som nu ska byggas om lite och få nytt ansikte! Äntligen blir det av! Mycket av den tid som finns när jag kommit hem från jobbet går åt till detta, bloggpappan har tömt det gamla badrummet på saker och har slagit upp reglar till den lilla utbyggnade vi gör. Nu kommer hantverkare och tar vid med resten av arbetet! Det kommer bli jättefint när det är klart!

På dagarna myser bloggpappan och Axel tillsammans och åker antingen runt och besöker lite vänner eller så får de besök här hemma! Jag jobbar från och med i måndags och det går bra! Är lugnt på jobbet med en del inskolningar av nya barn.

I morgon ska Axel till frisören så han är fin i håret till förskolestarten på måndag!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

 1. Tjena fam Fagerberg.

  Här kommer en liten hälsning från Erik pappa, från andra sidan Blekinge.
  Har skummat igenom lite snabbt om Axels vardag och tycker att ni klarar er bra också. Vissa små motgångar och problem men i det hela ingenting mot vad vi alla har gått igenom för bara något år sedan.
  Själv är Erik en lika glad kille som Axel som på måndag börjar på dagis igen, efter ett långt sommarlov och jag avundas inte förskolefröknarna... ;-)

  Ps Har också bekanta i Trummäs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att höra ifrån er! Och vad jag förstår så rullar vardagen på för er också, härligt! Ja, naturligtvis händer det ju saker då och då och uppstår problem, men det gör det ju för alla andra också:)

   Axel börjar också förskolan igen på måndag och vi är väl tillbaka på ruta ett kan jag tro! Jocke och Axel var där borta härom dagen och det var ingen lycklig stund för Axel...Men vi vet ju att det är övergående och säkert blir det bra efter ett par dagar!

   Och visst är Trummenäs härligt :)

   Hälsa familjen!

   Radera