torsdag 5 juli 2012

Fantastisk dag!

Axel är klart på bättringsvägen och idag har det varit fullt ös, om än med haltande gång!

Tidigt på morgonen så flyttade vi ut på altanen och bestämde att där skulle vi spendera stora delar av dagen! Vi plockade fram innebandymålet och bollar i alla former och vi plockade fram lilla poolen! Och efter flera rimmar ute så fick vi besök av axels gammelmormor och gammelmorfar! Vi fikade på frallor medans Axel åt en middag som jag beskriver som enorm! Han åt och åt och åt! Kul!

När axel somnat så kom bloggmamman lagom hem och vi började fixa med husvagnen och göra den redo för färd!

En runda mot affärerna i lyckeby hann vi också med mellan allt bus och lek som var när axel vaknat! När vi kom hem så tog vi oss en promenad oc på promenade kom vi på att det någonstans i närheten skulle finnas hästar. Vi gick till hästhagen och hittade tillslut några hästar som vi dock inte kom så nära, men när vi skulle gå vidare så mötte ägaren upp oss och undrade om vi lyckades se hästarna! Efter att ha berättat att vi bara såg dom på håll så bestämde hon sig för att ändra på det. Hon öppnade upp ladan så att vi kom in till hästarna, den minsta hästen som hon ville visa var inte inne men det löste hon sonika genom att ta oss till inhänganden, rulla under och sen hämta den så att axel och vi fick se den! Så fantastiskt gullig människa!!

Efter detta så somnade axel som en stock och vi packade lite till innan vi satte oss och slog rot i soffan!

Nu har jag hittat ett program på svt som jag absolut inte skulle gett mig in på att se! Nämligen barnläkarna. Det handlar om ett sjukhus i England som gör svåra operationer. Låt superintressant på förhand, men efter 45 minuters tittande så har som arbetat igenom 4 hjärtoperationer! Många minnen som väcks till liv! Apparaterna är de samma, hjärtfelen känner man till och bara miljön får en att må dåligt! När man sen hör föräldrarna prata om sina tankar..... Ja då är det klippt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar