tisdag 29 maj 2012

Tisdag och god respons!

Ja nu är det återigen tisdag och veckorna rusar iväg! Vi har ju som ni vet varit med i Allas veckotidning och nu i måndags i BLT och responsen på reportagen har varit fantastisk!

Framför allt har vi fått bra och fina kommentarer efter det enligt mig mycket fina reportaget i BLT. Ett reportage som nu efter två års kamp kunde visa upp en lycklig familj med en pigg son, en riktig solskenshistoria! Precis så positiv som vi hade hoppats på! Några har sagt att det kanske var för positivt då det faktiskt fortfarande finns lite orosmoln kvar långt där borta och mediciner i mängder och kontinuerliga undersökningar, men vi lever nu och nu är det faktiskt helt fantastiskt jättebra med vårt hjärtegull!

Både bloggmamman och jag har fått mail och kommentarer här på bloggen från personer vi aldrig innan mött som berättar om sina barn och deras hjärtfel och där dom vill berätta att de fått styrka av att läsa om oss! Riktigt kul och det är PRECIS det som är meningen med vår mediatid!!

Så jag säger det igen, finns det fler därute som vill berätta sin historia eller bara fråga oss något så bara skicka ett mail till någon av oss, mailadress finns ovan i fliken kontakt!

/bloggpappanInga kommentarer:

Skicka en kommentar