fredag 25 maj 2012

Fredag!

Slutade tidigt på jobbet idag vilket alltid är skönt! Så nu har man avverkat en timme på altanen i strålande solsken tillsammans med fru och en kopp kaffe! Riktigt riktigt nice!

Ikväll är det lite mys tillsammans med arbetskamrater för att fira att vår förskola fyller 5 år, bloggmamman ska också med så Axel får spendera kväll och natt ihop med moster Fia i stan!

Tidigt imorgon bitti får bloggmamman ta bilen mot stan för att hämta hem vårt troll då det klockan 10 blir besök av reporter och fotograf från BLT som ville göra en uppföljning på Axel! Kul att dom kommer ihåg oss!

/bloggpappan

3 kommentarer:

 1. läste artikeln och vill tacka för att jag fick läsa om er resa, själv mamma till en liten hjärtetjej på 16 mmånader i Rödeby. Känns inte så ensamt när man får läsa lite om andra i likanade situation, även om man inte önskar att något barn skall behöva genomgå detsamma. All lycka till er!

  SvaraRadera
 2. Kul att du uppskattar och gillar vår artikel! Kul att du också "vågat" kommentera!
  Meningen med att vi varit med så mycket i tidningar som vi varit
  De här två åren är just att få berätta att det hemska och otroliga faktiskt
  Kan hända vem som helst och att det trots allt faktiskt går att ta sig igenom!
  Förstå mig rätt när jag säger att det är kul att det finns fler hjärtbarn än
  Axel i Rödeby! Kanske vill du berätta er historia lite mer? Kan ju maila i så fall till
  Någon av oss! Annars så får jag tacka för att du förgyllde vår blogg med denna fina
  Kommentar! /bloggpappan

  SvaraRadera
 3. Kan skicka ett mail om några dar om vår situation (datorn totalvägrar hemma så det blir att snabbt kolla av privata ärenden på jobbet för tillfället), förstår vad du menar med att det är "kul" med andra hjärtebarn i närheten :)

  SvaraRadera