måndag 12 mars 2012

Konstigt!

Konstigt det här med Axels kräkningar! En liten efter frukost idag och därefter inte ett spår av något sådant! Ätit lite sämre än vanligt men annars lika pigg!

Efter att ha spenderat förmiddagen på sjukhus där vi lämnade planerat blodprov för att se pk-värdet. Idag visade det 1,5 vilket är lågt och nu blir det nytt prov på onsdag! Sköterskorna passade också på att undersöka Axel lite men tyckte att det inte fanns nån anledning till oro just nu! Viktigt var vätska och hålla koll på att han inte kräks upp medicinerna! Dom stack Axel i armen i dag för att få lite extra blod till några andra prov, allt för att se så att alla värden och organ är bra!

När vi kom hem så lagade vi mat och satte oss ute i solskenet av avnjöt denna! Fantastiskt skönt! Efter maten så blev det mer lek utomhus innan bloggmamman kom hem från jobbet! Mitt i allt lekande så uppmärksammade Axel att vi fick besök av en katt! Axel tyckte detta var fantastiks roligt och katten verkade också trivas när han la sig på plattorna och solade!

Där, där, där säger axel och pekar på katten som ligger i solen! Ja, han solar nog svarar jag! Axel slänger sig ner på rygg och lägger händerna bakom huvudet och säger: mmmmm! Så jäkla skön han är!

När bloggmamman kommit hem så tog vi en cykeltur upp till affären och handlade vars en glass som vi avnjöt i solen! På vägen hem så cyklade vi förbi våra grannar och stannade där en stund så barnen fick leka lite, och vi fick lite kaffe! Även om Henrik grymtade nåt om att kaffet började ta slut sen vi flyttade hit! Får väl åka bort och styra upp detta ;)

Bloggmamman åkte tillbaka till jobbet för personalmöte och medans Axel tog en efterniddagslur så passade jag på att sitta ytterligare lite i solen!
Bloggmamman och jag bytte bara plats i huset när hon kom hem för då åkte jag för att träna fotboll! Gick riktigt bra idag för övrigt! Kul dom gånger det gör det!

Bilder från dagen ska ni få med!




1 kommentar:

  1. Bjuder gärna på kaffe. Ni är såååå välkomna. Detta är bara början...

    SvaraRadera