söndag 18 mars 2012

Ikea och kalas!

Denna helgen bara försvann! Fredagen blev väldigt effektiv då jag hann hämta ett släp i Fur, som även ska användas att köra ris på, och därefter hämtar brädor på byggmax för att sen komma hem till familjen för att fira fredagsmys!

Efter en massa omständigheter så äter hela familjen av den goda maten vid halv nio tiden och Axel somnar ungefär 45 minuter senare. Inte långt efter set så sover även vi!

Lördagen börjar tidigt med packning av alla saker som ska räcka för en hel dag på galej! Första anhalten var IKEA i Kalmar. Kan ni förstå att vi åkte till IKEA, en lördag, då det bara myllrar av folk ( och virus, baciller och annat skräp). Det var inte utan att jag var nära att omvärdera vårt beslut strax innan vi gick in, men önskan av att ha det som alla andra tog överhand och en fantastisk dag på IKEA fick sin början!

Direkt efter IKEA så bar det av på 20 års kalas i Tving! Det var min kusin Marcus som fyllde år, eller rättare sagt han fyller år idag så ett stort GRAtTIS till dig! Runt elva var vi hemma och familjen somnade helt slutkörda i sängen!

Så idag har det monterats Ikea-prylar som ni kan förstå! Vi fick också besök i trädgården av våra kära "grannar" och det smaskades kaffe, kex och grillad korv! Så trevligt!

Efter Axels middagslur och mer Ikea-monterande så åkte vi till Axels gammelmorfar för att styra upp hans antenn en gång för alla! Tror det blev 15 rundor upp och ner för den alldeles för höga stegen som ledde mig upp på taket! Men tillslut så fick vi i alla fall bild på alla kanaler! Där bjöds det även på våfflor, supergott!

Efter detta så åkte bloggmamman med gammelmormorn och morfarn ut till Trummenäs för att inspektera renoveringen där. Så fint, fick axel och jag besked om när vi alla var samlade på hemmaplan igen! Nu är det läggdags! Imorgon nytt pk-prov och framåt eftermiddagen blir det ett prov för vår bil på verkstaden då en lampjävel i panelen börjat lysa, tyvärr är det motorlampan av alla! Får se hur detta slutar!

Just det, vi har ju för tjyven gått över 50.000 läsare i helgen! Galet! Hoppas ni kommer åter och följer våra äventyr!/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Mmm, tack för en rolig o mysig dag på Ikea! Mycket mys o spring blev det! :) Kram till er! <3

    SvaraRadera