lördag 4 februari 2012

Sent sjukhusbesök!

Ja nu sitter vi på barnmottagningen och firar lördag, skulle försäkringskassan ha något emot vårt intyg så borde väl denna dagen räcka som motivation!

Efter frukost så åkte vi till sjukhusets barnmottagning för att göra ett pn-prov. Dagens värde visade 2,2 så det är ju kanon vilket betyder att det är stickfritt för Axel imorgon, nytt på måndag. När vi kom hem igen så började jag med att förbereda takmålning samt spackling av gamla märken i väggarna.

Med en massa avbrott för matningar och mediciner samt lite lek och bus så blev taket tillslut färdigmålat. Och det kom även nya fina kontakter till lampor på plats så det slipper hänga fula kablar löst som den gamla ägaren lämnat.

Lagom till det var dags att tänka på kvällen för axel så fick han fingrarna runt sonden och drog till...... Jaha, ringa till barn och åka direkt för att inte behöva spendera hela natten där.

Så just nu sitter vi och väntar på att ny sond ska sättas på plats, Axel somnade på vägen in och lär inte bli helt nöjd av att bli väckt av nån som petar ner en slang i näsan.

När vi väl kommer hem så ska det målas väggar!! Kommer bli asbra detta!

1 kommentar: