söndag 26 februari 2012

Lite bättre...

är Axels mage. Förmiddagen innebar många blöjbyten, men eftermiddagen har varit lite lugnare så vi hoppas han slipper detta nu för rumpan är ju röd som en tomat trots att vi har försökt smörja och byta så snabbt vi kan. Ikväll fick Axel bada för att skölja helt rent utan att det gör superont och han njöt av att sitta där och plaska!

I förmiddags var vi inne på sjukhuset och tog nytt pk-prov på Axel. Det låg på 3,3 så det var godkänt, men lite i överkant. Vi fick ny dosering för veckan och nytt prov ska tas på torsdag. Skönt att kunna dra ut på tiden lite mellan provtagningarna.

När vi kom hem var Axels farfar här och höll på att fixa till en veranda med staket på Axels lekstuga. Det blev superfint! Han byggde även en liten trappa så Axel lätt kan komma in och ut ut stugan! Axel gillar verkligen stugan och går in och ut med saker där:) Sen blev det lite lunch och fika och där efter gick vi ut allihopa i vår trädgård. Bloggpappan och farfar fixade med foder runt fönster och dörren på framsidan av vårt hus medan Axel och jag var i lekstugan och lekte och spakade fotboll på tomten. Härligt väder, men ganska kyligt ändå!

I eftermiddags grillade vi kött på grillen, mums! Efter middagen var vi och lämnade en paket hos vår fina granne som fyller år idag! Många grattis igen från oss! Hon blev superglad för presenten och då är det ännu roligare att ge bort:) Är kul när man hittar något som verkligen passar den man ska ge det till.

Kvällen innebar bad, mys i soffan och en väldigt trött liten kille vid sängdags. Bloggpappan och jag har fixat med räkningarna ikväll, ett måste som tyvärr alltid är lika tråkigt...

Godnatt!

/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar