torsdag 9 februari 2012

Alltid är det nåt!

Tja, aldrig kan man vara helt nöjd! Morgonen började lysande när axel vaknade vid sextiden, vi erbjöd minimax och han slukade allt, till sista droppen!

Halv tio ramlade vi in på vårdcentralen för att lämna ett nytt blodprov, det gick bra även idag. Axel börjar vänja sig vid att bli stucken i fingret. När vi var färdiga där så passade vi på att besöka tandvården för att diskutera en sak vi oroat oss för se senaste dagarna. Det är nämligen så att Axel har blödit från munnen när han ätit bara det minsta hårda saker som Corn flakes och rån. Även vid tandborstningen har han blödit lite.

Vid samtal med läkare just detta att om han skulle blöda från munnen så skulle vi vara uppmärksamma och se till att borsta tänderna extra noga. Anledningen var att det kan transporteras "tandtroll" genom blodet och sätta sig på hans ärrbildning i hjärtat, detta kallas endokardit.

Efter att tandläkaren tittar så trodde hon inte att det skulle vara nån fara men skulle ändå ringa till specilistandvården för att rådfråga dom där. En stund senare ringde hon och berättade att hon skickat en remiss och att vi följaktligen skulle få en tid hos dom, ingen fara men för säkerhets skull och om vi hade fler frågor.

Efter vårdcentral och tandläkare begav vi oss till pulkabacken, riktigt skoj för oss alla!! Till lunch åt vi grillad korv som grillats på vår grill som nu är invigd efter att min pappa häromdagen levererade en full tub med gasol!! Tack för den chefen!!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar