torsdag 19 januari 2012

Morgon/förmiddag!

Bloggmamman och jag ringde till avdelningen igår kväll vid elva tiden, sen så slog nån en klubba i huvudet på oss båda och vi vaknade inte förrän klockan ringde halv sju! Direkt på telefon igen och då fick vi reda på att natten varit bra och Axel var fortsatt stabil!

Han hade under natten sugit i sig lite vatten i nappflaska och framåt morgonen även lite juice!

Pacemakern som man satte igång igår kväll hade man stängt av under natten!

När vi kom till avdelningen strax efter sju så fick lilleman lite mat i sin sond!

Han har tittat upp flera gånger men man märker förstås att det gör riktigt ont så han får fortfarande mycket sövande och bedövande mediciner!

Jens har varit och pratat lite och han är nöjd ned hur allt ser ut! Vid tiotiden så tog man bort cvk:n i halsen och sensorn som mäter trycket och syresättningen i huvudet. Dom tog även bort plattorna till "hjärtstartaren" som satt på höger och vänster sida

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Som jag tänker på er och som jag känner med er, dels när jag läser och dels när jag ser bilderna på lille Axel!!!! Ni ska se att Axel är på benen fortare än kvickt, när det väl sätter fart!!!! Massa kramar och kärlek till er!!!!!

    Ellinor

    SvaraRadera
  2. Ni har en stark och fin liten kille! Känner så med er och ni är i våra tankar dagligen. Kramar Jenny Janicke med familj.

    SvaraRadera