måndag 30 januari 2012

Återigen sen blogg!

Klockan har återigen hunnit bli mycket innan jag har fått tid att skriva om dagen här!

Hela dagen har det pratats om permission och allt har hängt på röntgen och pk-värdet!

Efter att ha fått reda på att röntgen idag så bra ut så väntade vi bara på att se om pk-värdet blivit något lägre. Knasigt nog så visade värdet 1.4 idag vilket helt plötsligt är lågt!

Beslut om permission skulle komma innan kvällen bröt in och även utifall cvk:n skulle dras.

Undertiden detta utreddes så Stack vi ner till lekterapin! Axel bara älskar det stället, och Ingrid som jobbar där! Hon har verkligen blivit hans favorit! Idag testade axel allt! Vattenlek, sandlek och att måla på väggen med färg! Dom har nämligen en helt fantastisk hörna med väggar och speglar som man fritt får måla på med färg, dunderkul!

Efter att ha spenderat nästan två timmar där så gick vi upp på avdelningen och fick där besök av mina föräldrar, Niklas och hans flickvän Linda som idag anlänt till Lund för att inleda behandlingen av Niklas.

Sen blev det bara en lång väntan. Strax innan sju så blev axel av med cvk:n i ljumsken och en timme efter set fick vi lämna sjukhuset! Så nu ligger vi på hotellrummet hela familjen och bara myser. 14 dagar från senast då vi låg och var oroliga ifall operationen skulle bli av eller ej! Du är så sjukt stark Axel, vet du det?

2 kommentarer:

  1. Nu börjar vi släppa på tummarna. Vilken kille ni har... Heja Axel. /Brauer Svensson

    SvaraRadera
  2. Vilken liten Axel så jätte duktig. KRAMAR. / Ulla i karlskrona.

    SvaraRadera