onsdag 18 januari 2012

Älskade!

Nu har vi fått träffa vår älskade! Vi har suttit där några timmar och nu har vi på personalens inrådan varit och snabbt ätit lite mat!

5 kommentarer:

 1. Åh fina fina Axel så duktig!!! Skönt att operationen gått så bra! Ni är så starka alla tre! Kram på er från Henke Lisa och Olivia

  SvaraRadera
 2. Det ser inte så kul ut med alla sladdar och slangar, men vad skönt att det gick bra. I sommar springer Axel omkring och busar som vilken annan unge som helst.

  SvaraRadera
 3. Hoppas hoppas han får slippa respen snart.... Det gör ju allt så mycket lättare... Försök få så mycket sömn ni kan nu medan han är på BIVA. När ni är nere på 67:an blir det lite klurigare. Det kanske jag inte behöver säga för det vet ni redan, så se det som en påminnelse!

  Stora kramar från Sam-pappan som precis nattat Lill-fisen!

  SvaraRadera
 4. Lilla gossen, känns långt in i varje föräldrarhjärta! Kramar Louise

  SvaraRadera
 5. Kära fam. Fagerberg! Va underbart att operationen är över och att den var lyckad! Är själv en hjärtebarnsmamma till en dotter som idag är 4,5 år. Vet vad ni går igenom just nu, även om vår dotter inte hade samma hjärtfel som Axel. Alla oro, smärta, orättvishetskänsla, glädje och sorg. Alla känslor i en enda röra. Många minnen väcks till liv när jag ser bilden av honom med alla slangar. Håller med er om att INGEN ska behöva se sitt barn såhär och gå igenom det som ni nu går igenom. Ändå underbart att hans sista operation nu är gjord och att den har gått bra!! Jens är duktig, det har han visat oss också! Man är så tacksam att det finns så duktiga människor som kan göra att våra små får fortsätta. Tänker på er och skickar många varma kramar från Nättraby, Karlskrona : )

  SvaraRadera