onsdag 28 december 2011

Lillebror!

Som ni vet är min bror Niklas sjuk, riktigt sjuk! Senaste veckorna har återigen varit feberfyllda då sjukdomen nu börjar växa sig "starkare". Cellgift och medicinering en dag i veckan är nu för lite. Idag var han och mina föräldrar i Lund för att träffa läkare! Informationen de fick var att benmärgstransplantation ska ske den 16 januari. Läkarna som älskar statistik nämnde siffran 80% chans att han ska svara på behandlingen. OM han svarar på behandlingen så är det 20% chans att det bli komplikationer, dödliga!

Och dom vet inte alls om denna behandlingen hjälper då Niklas är typ 2 av denna sjukdomen och är det första fallet som hittats av det och med andra ord första gången som en benmärgstransplantation (behandling av typ 1) görs och då är det ju bara att hoppas! Utgången annars är skit, kan vi enas om!

Så de närmaste dagarna nu innan transplantationen är fyllda med undersökningar och mindre operationer. Bland annat insättning av kateter i halsen för alla mediciner och så vidare. Åtta dagar innan ben ärgiga spös stationen ska Niklas kropp "tömmas", och det görs via cellgifter och mediciner! Redan här
Förväntas Niklas tillvaros att förvandlas till ett helvete! Varför han? Varför vi?

Blogpappan

4 kommentarer:

 1. Usch så hemskt. Först Axel, sen din bror! Hoppas verkligen att allt går som det ska och att han blir bra! Håller tummarna.

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för din bror! Ni är kämpar och är han en lika stark kämpe som Axel så hoppas och tror jag att det kommer gå bra!

  Skickar en hel massa tankar, styrka och energi till er!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch, varför ska det finnas så konstiga sjukdomar för. Håller alla tummar för att det ska gå vägen!

  SvaraRadera
 4. Jag HOPPAS och TROR att det kommer bli BRA för Niklas!!! ~♥~

  Kram

  Annika

  SvaraRadera