onsdag 14 december 2011

Grus i mina ögon!

Undrar om inte Axel har kastat sand i mina ögon under natten, för det är stört omöjligt att få nån ordning på dom!

Kan också vars så att det är två dagars arbete som inte avslutats förrän på tok för sent som sätter sina spår! Ett slutade jag inatt att spackla och halv ett avslutade jag i förrgår.... Måste ju bli klart! Hatar att det bara står där och aldrig blir färdigt!

Igår var det för övrigt dags för Axel att gå på ultraljudsundersökning igen! Denna gången med en ny hjärtläkare, men shit vad bra han var! Klockren med Axel och snabb undersökning! Visste precis vart han skulle leta och vilka bilder han ville ha så ultraljudsundersökningen tog max 10 minuter! Efter att ha jämfört med de bilder som Gabriella tagit vid tidigare undersökningar så konstaterade han att det fortfarande såg bra ut!

Vi fick också träffa en annan läkare som återigen tittade på Axels utslag! Utslagen som för dagen var värre än någonsin! Han hade stora röda ringar av prickar runt båda ögonen och munnen och då kliade det som vanligt i hårbotten! Resultatet av undersökningen blev fyra nya krämer och en uppmaning att skynda på hudmottagningen så vi får komma så fort som möjligt!

På kvällen fick vi finbesök av bästa Maria! Axel fick en juklapp som innehöll en superfin (superstor också) bok med flikar att vika ut! Den har läst stenhårt hela morgonen!

Vi lagade mat tillsammans och därefter så gjorde vi ett pepparkakshus! Riktigt mysig eftermiddag/kväll!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar