onsdag 23 november 2011

Neobesöket!

Igår var det återigen dags för ett besök på Neo-mottagningen för vägning. Vår allmänna uppfattning om hur Axels mat har fungerat sen vi var där sist för två veckor sedan var att det har gått sådär bra. Men på vågen syntes det då inte! 140 gram upp och en totalvikt på 10, 240 kilo! Vilken Bamse!

Jag gnölade lite extra denna gången om Axels utslag han har runt munnen, ögonen och i hårbottnen! Anki kollade i datorn och första gången vi påpekade såren i hans hårbotten var den 15 mars! Sedan dess har vi testat alla krämer och metoder som finns och med den sista och superstarka kortison-krämen så försvinner det men så fort bi slutar med krämen så kommer det tillbaka! Först kring munnen, några dagar senare kring ögonen och därefter otäcka sår/bullar,skorpor i hårbottnen som dessutom kliar!

Två läkare kom förbi och kikade och vi fick tillslut en remiss till hudmottagningen! Skönt!

Resten av dagen flöt på fint för familjen och närmre fem kom bloggmamman hem! Hon hade med sig finbesök i form av bästa Maria! Superkul att ses igen, det är ju fullt ös hos både oss och henne! Hon ska nämligen äntligen få hem sin kärlek från USA och dom ska flytta upp till Stockholm, vilket innebär massor av planering!

En massa snickeri blev det för mig också! Halv tio avrundade jag för kvällen och då satt det nya balkar i taket och majoriteten av första delen isolering är på plats i taket!

Nu laddar vi för radioprogram klockan 10!
/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar