fredag 11 november 2011

Helgen stundar!

Helg igen! Skönt helt enkelt! Fredagen har vi firat med en riktigt god måltid hela familjen! Öl, vin och läsk var vad som avnjöts till den!

I torsdags var vi på vägning/mätnings-undersökning och denna gången vägde Axel 10,1 kg! En uppgång med 60 gram på två veckor trots magbekymmerna han har haft! Bra där grabben! Han är nu 76 cm lång och det är som förväntat enligt alla kurvor!

Torsdagskvällen ägnade jag åt att styra upp ventilationen från vårt badrum. Som det var nu så var det ett hål i taket med en klassisk ventil där dom helt enkelt bara satt en köksfläktsslang och satt emot hålet, ingen fästning där inte, och sen bara lagt röret på vinden över isoleringen!

Nu är det i alla fall en fuktstyrd fläkt ditmonterad i taket och elen är dragen så långt att kabeln bara ska få ström! Allt gick bra ända tills halva röret, som sen ska ledas ut genom väggen, var avsågat! Då gick bågfilshelvetet sönder! Jag hatar när sånt händer! Så det var bara att ta kvällen och inköpa ett nytt blad!

Idag ringde jag tidigt till "planeraren" av operationerna i Lund. Vi pratade lite om hur det såg ut framöver och hon bedömde att chansen att vi skulle få operation innan årsskiftet var lika med noll! Min omedelbara reaktion var riktigt full av besvikelse men när vi pratat ytterligare lite så fanns det dock en liten chans att den blir av i december! Men vi ligger en bit ner på listan och det som krävs är att de andra inte är beredda att fira jul där nere eller av någon anledning inte kan opereras som planerat, t.ex infektioner!

Anledningen till att det är så tjockt är att det varit sjukt mycket nyfödda barn som krävt akutoperationer! Samtidigt har många av de TCPC-operationer som gjorts tagit längre tid att återhämta sig från än vanligt! Detta gör att dom ligger lite efter!

Nu ska det inte bloggas mer idag utan nu blir det fokus på tv:n och den öl som står framför mig!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar