torsdag 27 oktober 2011

Ojojoj, i morgon börjar vi!

I morgon börjar vi vårt husliv:) Känns verkligen spännande, men just nu också vädigt jobbigt... Jag gillar inte det här med flytt, innebär så mycket stress och jobbigt bärande, men ska bli härligt när allt är klart!

Ikväll har vi fortsatt packandet, nu är det faktiskt inte mycket kvar! Bloggpappan har idag varit och inhandlat lite grejer till det som ska bli tak över ingången på framsidan. Det ska förmodligen komma upp i morgon, ska bli skoj att se hur det blir! Besiktningstjejen tyckte att ett tak över den dörren var ett måste innan snön kommer och lägger sig på trappan och ligger och rinner intill grunden.

Imorgon på förmiddagen ska vi till banken och fixa med alla papper och pengar och så får vi nycklarna:) Sen åker vi nog upp till huset och donar lite!

Denna torsdagen har varit bra för bloggpappan och Axel. De har varit hos gammelmormor och gammelmorfar och där fick Axel vara medan bloggpappan åkte och fixade med byggrejerna. När de kom hem därifrån gick de en runda med Jimmy och sen gick de hem och lekte och åt middag. Jag kom hem vid 17-tiden idag och då lekte Axel och jag en hel del. Han somnade riktigt snabbt ikväll då han bara sovit 1,5 timme sen kl 06 i morse...

/Bloggmamman
/Bloggmamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar