torsdag 15 september 2011

Tröttsamt!

Tröttsamt för min lillebror Niklas då han aldrig kan få ha det riktigt lugnt och skönt. Förra onsdagen beslutade läkarna i Lund att man skulle försöka trappa ner på det kortison som han proppar i sig och om ingen feber dök upp så var det ett positivt tecken. Om febern skulle komma tillbaka så var det nog oundvikligt med cellgift. Det är en av hans två ovanliga sjukdomar som spökar på detta vis och kan hållas i schack med ohållbart stora mångder kortison.

Efter att ha berättat att det stundade bröllop på lördagen så togs beslutet att vänta med nedtrappning tills på söndagen. Mmm och så som ett brev på posten så kom ju febern någon dag senare, och idag var den riktigt hög så mina föräldrar och Niklas har spenderat hela dagen på sjukhuset i Karlskrona och Niklas har fått lämna mängder med prover som har analyserats. Läkarna har förtvivlat svårt att lämna några klara besked och dom får hela tiden hoppas på att det helt enkelt bara löser sig!

När dom ikväll blev hemskickade så hade de fått få svar men proverna visade att det eventuellt, kanske, förhoppningsvis bara var en infektion, men samtidigt så var levervärdena dåliga igen vilket kan tyda på att det inte bara är en infektion. Samrådan med läkare i Lund imorgon får avgöra hur dom ska göra! Gode gud!

Sen kan jag rekommendera er en liten film på ca 13 minuter som sändes på svt idag. Den handlar om hjärtbarnet Hampus. I filmen får vi följa honom och hans liv som hjärtebarn. Man får i filmen se de lokaler och träffa några av de personer som Axel också gör när han är i Lund. Riktigt sevärd!

Ni hittar den här: barn på sjukhus

Mycket tråkigheter idag på bloggen, men det är så ibland tyvärr!

En liten sak som inte är något annat än ganska liten här i världen är att jag idag återtg ledningen över bloggmamman i Alfapet! 2-1 nu!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar