söndag 18 september 2011

Trött...

är jag ikväll så snart blir det sängen för min del. Har en lång dag framför mig i morgon då p-möte står på programmet efter jobbet...

Förmiddagen spenderade bloggpappan och jag på bomässan här i stan. Vi var där tillsammans med mina föräldrar och det var riktigt trevligt! Det var inte jättemycket vi hade nytta av, eller i alla fall inte just nu, men ändå kul att gå runt och kolla in saker. En del kan vi säkert få nytta av när vi kommit till huset och börjar komma igång med renovering mm. Axel hade skoj med moster Fia medan vi var på bomässan. Han hade skrattat och busat med henne och även hunnit sova en stund. Bloggpappan gav sig av för fotboll med Sillhövdas B-lag och Axel, jag och moster Fia åt lunch. Sedan gick vi upp och handlade lite och där efter hem till mosters lägenhet. Axel har en hel del att titta på och undersöka där, hennes toa och klädkammare var vädigt spännande!

När vi kom hem igen lekte Axel och jag i hans rum och sedan blev det middag för Axels del innan det bar av på kalas för kusin Edvin som fyller 4 år idag! Stora grattiskramar till dig, Edvin, från oss!!! På kalaset busades det en hel del och Axel kröp på upptäcktsfärd i deras lägenhet. Edvin håller koll på vad Axel får och inte får göra, men idag tyckte Edvin att Axel inte lydde honom ordentligt:) Edvin är så mån om sin lilla kusin, och Axel gillar Edvin med, det är härligt att se! Vi fick med oss en supertrött Axel hem, så sedan en stund tillbaka sover han gott i sin säng! Bloggpappan sover i soffan bredvid mig och som sagt, nu väntar sängen för mig med!

Godnatt!

/Bloggmamman

1 kommentar:

  1. Låter som en trevlig dag! Hoppas föräldramötet går bra och att du kommer hem i någorlunda god tid. Phu!

    SvaraRadera