tisdag 27 september 2011

Idag är jag...

hemma med Axel eftersom bloggpappan är i Lund för att ta blodprover. Tror ni jag njuter av en härlig dag tillsammans med världens bästa Axel?! JA, är svaret! Gud så mysigt vi har det! Morgonen tog vi det lugnt och läste en hel massa böcker innan det var dags för frukost. Efter att frukosten var uppäten gjorde vi oss i ordning  för ett besök på neo för vägning och mätning av saturationen. Axel vägde 9800 gr och var 74,5 cm lång. Saturationen låg mellan 82-84 % så det var bra det med! Han busade med Anki och skrattade mest hela tiden, vårt lilla charmtroll! På hemväg somnade han i bilen så jag har fixat med lite lunch till oss som står i ugnen nu och som ska avnjutas när Axel vaknar! Sedan bär det av till Neo och Nelly för lek i eftermiddag!

Härliga lediga dag!

/Bloggmamman

2 kommentarer:

  1. Visst uppskattar man mammalediga dagar mer när man jobbar?! Skönt att läsa om er härliga dag! Vad är det man mäter när du skriver saturation?

    SvaraRadera
  2. Ja,det var verkligen skönt med en ledig dag sådär helt apropå! Saturation är syresättning, där Axel inte får komma under 80%. Han ska ligga mellan 80-90% men förhoppningsvis efter nästa operation komma över 90!/ bloggmamman

    SvaraRadera