måndag 5 september 2011

Handlingsförlamad och förvånad!

Jo, jag blir nära på handlingsförlamad när det är sånt skitväder ute som denna dagen bjudit på. Det är uppehåll så pass länge att man hinner fundera på att gå ut och när man väl bestämt sig så börjar det ösa ner igen. Så Axel och jag har haft en innedag, om man inte räknar alla fönster och den dörr som stått öppen och släppt in frisk luft åt oss, och har bara lyssnat på musik och tittat på film. Vi tog oss ett välbehövligt bad efter frukost och ja sen har dagen liksom bara rullat på i sådär lagom seg takt till bloggmamman kom hem strax efter fyra. Då hade hon också hunnit med en runda över stan och gjort nåt nödvändigt inköp till bröllopet.

När bloggmamman varit hemma en stund så passade jag på att smita neråt gymmet och körde ett välbehövligt löppass med bestman Jimmy. Mycket trevligt och som sagt var välbehövligt. Träning den senaste veckan har liksom inte varit möjligt. Det har varit bröllopsbestyr och husbestyr och däremmellan så har det varit en massa andra sake, så då får träningen helt enkelt stå tillbaka lite. Lägg där till att min sjukt disciplinära inställning till mat som jag hade i börja av min "hetsbantning" inför bröllopet är som bortsprungen så förstår ni att jag ligger lite risigt till nu! Men, jag får väl köpa mig en såndär korsett och se glad ut!

Förvånad blir jag när jag kikade på Hollywoodfruar eller vad det heter, HUR i HELVETE kan det få ta upp en hel timme av en måndagskväll. Jag vet ju förstås att det är sjukt poppis hos många och jag ska också erkänna att det lockade fram en del skratt, men det lockade ändå fram mer frågetecken om hur jävla blåst man får bli. Nästa tanke är: kan dom spela lite på sin dumhet, för många av dom som är där är ju framgångsrika! Jo, det är säkert så men då är ju nästa fråga: måste man det som kvinna 2011. Ja i och för sig så var det ju faktiskt ett gäng jävla muppmän också med i dagens avsnitt, så...t.ex han som skönhetsopererat sig 47 gånger, FRISK faktiskt!!

En liten sak till om detta fantastiskt meningslösa program. Varför, VARFÖR i helvete ska man ta hål i örponen på sin 1-åring! Första personen som kommer med en vettig och acceptabel f örklaring ska jag personligen belöna på nåt vis!

Eller är det jag som börjar bli gammal och gammalmodig? Är det kanske rent av 2011 att pierca sin 1-åring.... i så fall så tror jag att Axel ska få en ring inäsan nästa vecka!

/bloggpappan

2 kommentarer:

  1. Men be nån annan ta med Axel till piercingstudion så du slipper vara den onda.

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja det är ju en fantastisk idé, den måste hon kommit på under en fylla! Frågan är bara hur bra mamman tyckte det funkade!
    /bloggpappan

    SvaraRadera