måndag 12 september 2011

30 jäkla bast!

Jo, idag är det faktiskt hipp hipp hurra för mig! Jag passerar idag 30 långa år men tänker inte bli äldre i sinnet för det!

Dagen har varit väldigt lugn och skön och jag har hunnit växa in i tanken om att bli 30 i ett behagligt tempo.
Klockan 06.20 så väckte Axel och min Fru (!) mig med kaffe och frukost på sängen, detta tycker jag är så fantastiskt mysigt, att få bli väckt av de man älskar mest är en fantastisk förmån! Sen begav sig bloggmamman till jobbet och Axel och jag steg upp för dagen. Axel var på ett strålande humör hela förmiddagen och busade så det stod härliga till. Jag kan berätta att han nu fullt ut har fattat hur kul det är att hoppa, kasta sig och leka i soffan..... hmm på gott och ont, roligt för honom...extra pass för mig =)

Vid lucnhtid så ringde telefonen och är var min morbror Pelle som ville komma förbi en runda för att njua av en kopp kaffe! Han hade också med sig ett paket och bjöd på en liten Ja må han leva! Tack Pelle.

Dagen fortsatte i lugnets tecken och vid halv två tiden så kom bloggmamman hem och hade köpt med sig en god bakelse som vi smaskade i oss...mmm så gott! Efter den fikan kände vi ett behov av att gå en runda så sagt och gjort, en promenad över stan blev det. Vi passade på att kika in på Cervera och se på vad det erbjöds för något idag samt bokia, Åhlens och stadens leksaksbutik. De tre sistnämda besökte vi för att kunna köpa oss ett exemplar av Alfapet. Sjukt kul spel som vi velat köpa ett tag och så idag tog vi tag i saken!

När vi kom hem så kom mina föräldrar och broder Christofer in på besök. Mina fina föräldrar, som trots uppmaningen att inte köpa nån present, hade bestämt sig att jag skulle få en vinkyl i present! Den skulle anlända lagom till vi flyttade in i huset! Jag fick också fina "spänner" att ha diskmedel och tvättmedel i. Stort tack!

Sen så gick vi en liten runda till innan vi landade hemma. Tiden rullade på och vid sju smet jag iväg för att köpa lite mat till mig och hjärtat för att fira lite, Det blev käk från Mont Martre. Vi testade att beställa hem lite "riktigt" käk och idag blev det en Toast Skagen (Can´t get enough) och en fläskfilé Mont Martre med klyftpotatis. Att få maten på detta vis får faktiskt full pott i vår betygsskala, mycket fint och mycket stora portioner.

Nu ska vi strida lite över ett parti Alfapet och jag kommer att vinna.... hahaha... man blir aldrig för gammal för att vara nöjd över en seger!

/bloggpappan

1 kommentar:

  1. Haha! Så klart att det är roligt! Så brukar ju Axel göra med mig! Kul bus, liksom!! Kan ju tänka när Axel o Edvin busade så ihop, båda två slängde sig o så skulle man busa! Lätt rädd att någon skulle ramla ner...! Men det gick bra som väl var! :) Grattis igen Jocke! Kram!!

    SvaraRadera