tisdag 23 augusti 2011

Ville bara förtydliga =)


Jag hoppas och tror att det här kommer att bli så bra för oss! Det är en hel del att göra men fasen va fint det kommer bli när vi är är färdiga! Att få ha ett hus, med den man älskar och vårat gemensamma barn! Det var ju det är man drömde om  för länge sen... Fantastiskt! Och att vi sen kommer flytta in som Herr och Fru Fagerberg är ju inte heller helt fel!


Ikväll så har moster Fia varit här och hållt oss sällskap, hon och Axel har busat i massor medans jag passade på att städa av lägenheten innan jag gjorde dom sällskap. Efter deras vilda lekar i sanden så var det tvunget att bada minigrisen. Det är jättepoppis ända tills det är dags att skrubba huvudet, ingen höjdare kan jag meddela. Bloggmamman då? Ja hon hade lång dag på jobbet idag. Åkte hemifrån halv åtta och kom hem nu för några minuter sedan, och imorgon börjar hon 6.30. Vi sliter inte på varandra =)

Nu ska jag nog kika fotboll och det som erbjuds ikväll är andra mötet mellan MFF och Zagreb om jag inte har helt fel!

Äh, va fan! En gång till... Vi äger ett hus!

/ bloggpappan

4 kommentarer:

 1. Grattis till ert husköp :o) Det är verkligen underbart med hus OCH det är mysigt att gå och fixa och trixa med huset :o) Kramar från oss

  SvaraRadera
 2. Sååååå jäklar ROLIGT för er!....ni som VILL ha hus...;D

  Ha det fortsatt kalasbra!

  Ge lillknodden en bamsekram från Mig!

  Annika

  SvaraRadera
 3. Grattis till huset! Det ska bli kul att följa renoveringen.

  SvaraRadera
 4. TACK!
  Ja, det ska bli både mysigt och kul att sätta igång med olika renoveringsprojekt! Säkert lite frustrerande i omgångar också!
  Bamsekram utfärdad!
  /bloggpappan

  SvaraRadera