torsdag 18 augusti 2011

En dag i Hässlegården!

Redan klockan 10 körde Axel och jag till Hässlegården för att umgås med  Axels gammalmormor och gammalmorfar. Axel höll full låda från första sekund efter det att han vaknat sen han somnade i bilen på vägen ut. Var han inte i trappen och klättrade så var han i något skåp och rev ut så mycket som fanns!

Fika, god mat och en massa bus har det varit som ni säkert förstår. När Axel vilade middag så passade jag på att klippa gräset åt gammalmorfar då han är lite dålig i sitt ena knä, man är ju himla snäll!

Strax innan tre s¨tog vi en promenad runt Hässlegården och det blev inte bättre än att vi hamnade på Bastasjö förskola och hälsade på bloggmamman en stund! Vi stannade så pass länge att hennes arbetstid hann ta slut så hon gjorde oss sällskap tillbaka och där tog vi en kopp kaffe innan vi åter begav oss in till stan!

Lillebror Niklas har återigen varit i Lund idag för undersökningar och blodprover. Man har fortfarande inte kommit på hur man ska behandla hans tillstånd på bästa sätt utan hoppas att kortisonet han äter idag ska hålla sjukdomarna i schack tills man vet. Nästa steg är att åka tillbaka till Lund på tisdag för att ta blodprov på Niklas, mamma och pappa. Dessa ska dom skicka till London för analys. Sen ska dom tillbaka tisdagen efter det och göra ett nytt prov på ryggmärgen. Läkaren idag hade sagt att Niklas och vår familj var unik till tusen och läkare samt forskare står i kö för att få hugga tag i blodprov och annat! Säker på att "vi" hade kunnat hoppa över den unikheten!

Nä nu är det dags att dra sig tillbaka, detta har trots alla trevligheter varit en mycket tröttsam dag för åtminstone mig.... varför: Matsituationern... dom är skit ibland... och det är skit....jobbigt!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar