lördag 27 augusti 2011

Bad i havet och mer bröllop!

Tidig förmiddag styrde vi idag bilen mot Senoren, där bloggmammans morbror med familj bor. Vädret visade sig från sin allra bästa sida och bjöd på fantastiskt väder med hög värme!

19 grader i havet skrämde inte Axel som efter en evighets tjatande fick gå ner till vattnet och doppa sig! En lång stund var han i, i det minsta rädd för att bli blöt, utan nästan tvärt om.

En stund efter första badet, och efter lite lunch så gick också bloggmamman ner och tog sig ett dopp och Axel fick sig ett bad till!

En helt underbar dag på senoren tog slut vid tre-tiden och bloggfamiljen tog sig mot Torskors för att lämna av den "bröllopsbåge" som ska kläs inför bröllopet! Det är Marias fantastiska mamma som har lovat att fixa detta åt oss och det kommer bli så bra!

På senoren bestämdes också exakt hur bröllopstårtan ska se ut, det blir fyra våningar och den kommer bli så fantastiskt fin!

Nu börjar det minsann närma sig "dopparedan" och idag är det exakt två veckor tills vi är herr och fru Fagerberg! Som det ser ut nu så kommer hela dagen bli fantastisk!

Ikväll har vi bara myst jag och bloggmamman. God mat och lite smågodis efter det! Faktiskt måste det skickas en eloge till svt som förgyllt vår lördagskväll. Först sände dom Gäster med gester, en gammal klassiker som borde dammats av tidigare! Direkt efter det så kom det briljanta programet: tack för musiken! Briljant helt enkelt! Och som om inte det var nog så följer nu ett timmes-långt sammandrag från friidrotts-vm! Nice!

Och om man orkar så följer även ett sammandrag från speedway GP:n från ikväll! Svt.... Tack!

/bloggpappan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar