fredag 25 mars 2011

Ifall solen skulle titta fram......

...så har vi köpt coolaste brillorna till coolaste killen!
Och som ni ser så gillade han dom asmycket=) dom fick sitta på flera sekunder innan dom åkte.... in i munnen...givetvis! Men när solen kommer och han "har nytta av dom" så blir det säkert kanoners!

Idag är ju som säkert lla vet våffeldagen och det har inte gått obemärkt förbi på östra köpmangatan heller. Axels farmor och farfar bjöds in som barnvakter när jag slutat jobbet så bloggmamman och jag kunde göra lite ärenden på stan och därefter bjöds dom på våfflor!Axel behövde inte bara äta på trätåget som ni ser på bilden utan fick faktiskt i sig ett uns av glass, men hade han fått bestämma så hade det inte slutat där! Barnvaktandet hade gått som en dans och det är faktiskt jättemysigt att komma iväg en kort stund lite ensamma, inte göra nåt särskilt bara glida runt lite. Vi hade några uppdrag på listan när vi lämnade Axel , och med facit i hand så får man ge vår tur mycket väl godkänt då mycket blev avklarat!

När jag jobbar så har bloggmamman och Axel fullt upp hemma med att busa, mysa, leka och promenera. Idag har hon passat på att fota vår guldklimp när han leker i sitt rum, så fin han är!
Framåt kvällen så tog Axel ett bad, och gud vad han älskar att bada! En 20-30 minuter senare så hoppar vi upp och gör oss klara för natten. Axel som dock sov lite senare på eftermiddagen än vanligt var inte jättetrött så vi delade på en apelsin innan vi gick in och busade med "tappa-napp-leken" i hans säng!Efter ytterligare lite mys och bus så somnade Axel gott i sin säng och bloggföräldrarnas fredagsmys kan börja! Så ska det låta, chips och pepsi max är planen för kvällen... man vet aldrig hur det slutar!

Trevlig fredag vänner!

4 kommentarer:

 1. 'hahaha.. gud vad söt han är.. Håller med väldigt coola solglasögon.. kramar från oss

  SvaraRadera
 2. Var hittade ni solglasögon till Axel?

  SvaraRadera
 3. O coolaste Axel!! Jag vill bli frisk nu så jag får träffa dig...! Saknar dig! Puss från moster Fia :)

  SvaraRadera
 4. Vi köpte glasögonen på Lindex, fanns många olika modeller!

  SvaraRadera