onsdag 23 mars 2011

Härlig promenad och besök hos Neo och Nelly!

Natten till idag var sådär för vår del. Axel ville vara vaken mellan ca kl 2 och 4 och det spelade liksom ingen roll vad och hur vi gjorde för att få honom att somna, för ögonen var stora och klarvakna ändå...Innan kl 2 hade jag varit vaken några gånger för att stoppa in nappen och lyfta över honom till oss så det blev inte många timmars sömn... Vi sov mellan ca 4-5.45 då Axel åt välling och efter det var uppe en stund med bloggpappan som gjorde sig i ordning för jobb. 6.30 kom Axel in till mig då pappan skulle åka till jobbet. Då somnade vi båda om till 7.45, mycket välbehövliga minuters sömn!

Trots dålig nattsömn har det funkat bra idag. Vi tog en härlig långpromenad med föräldragruppen, riktigt skoj att ses! Och vilket väder, både Axel och jag var varma när vi kom hem igen! Efter promenaden var det dags för lunch för oss båda och sen vilade Axel en stund. Där efter körde vi bilen mot Rödeby för att hämta bloggpappan. Axel var, numera som vanligt, riktigt arg i bilen...Det är mycket stressande för mig och det spelar ingen roll hur jag än gör. Jag sjunger, pratar, stannar för att stoppa in napp eller ge leksak för att  försöka få honom på humör men inget funkar...Hoppas på att det är ett snabbt övergående beteende!

När vi var på hemväg från Rödeby körde bloggpappan mig till Hässlegården för jag och min syster Fia skulle hälsa på Neo och hans nya lilla syster och deras föräldrar naturligtvis! Jag vågade inte ta med mig Axel om utifall att han skulle vara smittsam med vattenkoppor eftersom Nelly bara är 3 veckor och det känns lite onödigt att hon skulle få det, men nästa gång vi hälsar på får Axel hänga med! Neo kom ihåg att jag var Axels mamma även om det var ett tag sen vi var där. Nelly var så liten (även om hon egentligen inte är det) och så himla söt! Jag fick hålla en hel del och mös med den lilla prinsessan! Neo pratar och pratar och är även han så himla söt. Han fäller så roliga kommentarer:)

När jag kom hem fick jag mysa en stund med min lilla guldklimp! Familjen tog en kort promenad tillsammans för att köpa blöjor och Axel och jag busade medan bloggpappan var inne och handlade! Sedan gick jag och tränade och bloggpappan gick hem för att lägga Axel.

Nu sitter vi och kollar Mästerkocken på TV!

2 kommentarer:

  1. Hm, Cebastian var också vaken inatt i ca en timme. Längtar till en hel natts sömn.

    SvaraRadera
  2. Oj stackare den va en lång natt förstår jag. Kanske kan ses i nästa vecka. En prommenad om inte annat. Hoppas verkligen Axel klarar sig ifrån de där vattenkopporna. Här har lillskruttan varit febrig och är jätteförkyld. Ska testa Riannes löktrick inatt Kram

    SvaraRadera