lördag 19 februari 2011

Sjukstugan fortsätter!

Efter en natt av kämpande så fortsätter Axels näsa att rinna idag, han har även blivit lite "pipigare" och har nu fått feber! Han är fortfarande vid gott mod och bjuder på ett skratt då och då, men man ser nu tydligt att han är lite påverkad av förkylningen,
Som ni såg i de förra inläggen så kämpade vi på i olika positioner under natten och vagnen i sittläge var en vinnare. Han sov hyfsat bra där även om vi med jämna mellanrum fick gå upp ur soffan och köra vagnen för att han skulle komma till ro. Misstänker att kvällen och natten kommer bli ungefär som föregående!

Idag på morgonen så damp ett sms ner från kompisen Liselott med en fråga om en morgonpromenad i solskenet. Axel ville vi inte slita ut men jag hängde med på en promenad i bra tempo. På vägen hem köpte vi frallor och väl hemma så hade bloggmamman dukat fram ett fint frukostbord och nykokt kaffe! Mums!
Sen var det dags för bloggmamman att gå på sin lördags-zumba för att ladda batterierna och kroppen med positiv energi! Liselott, Axel och jag pratade och tittade på foton från Axels operation. Några tårar föll när jag tittade på bilderna, men jag tror nog att det är lite nyttigt att bearbeta sina känslor på detta vis.

Lite senare så gick bloggmamman och Fia upp en runda på stan och nu har vi alla hamnat i soffan och maten är på spisen. Tjejerna har fixat en fiskrätt som dom lovat ska vara god. Jag som inte äter fisk om det är den minsta lilla "fisksmak" hoppas på detta!

Kvällen blir lugn med melodifestival-tittande som utgångsplan. Ett glas vin kanske slinker ned också! Om vi inte bestämmer oss för att ringa och berätta för doktorerna att Axel blivit lite snuvig, då brukar dom vilja att vi kommer in direkt för att ta ett kik. Detta är ju en fantastisk förmån, men eftersom läget inte i nuläget är akut så avvaktar vi nog lite! Roligare kan man ju ha en lördagskväll!

2 kommentarer:

 1. Krya på dig goding Axel!! Skicka lite pigga upp kramar till mamma och pappa också.

  Hoppas ni får en skön lördagskväll och att ni slipper sjukhusbesök.

  Massa kramar till er alla!!

  SvaraRadera
 2. vi får hoppas att det bara är en enkel liten tillfällig snuva för lille Axel, stackarn, Du får krya på lilla söta Axel.

  hoppas ni gillade Melodifestivalen!!
  Många varma kramar

  SvaraRadera