onsdag 16 februari 2011

Mmm...

fick vi säga idag när vi äntligen kunde köpa hjärtebarnsbakelsen! Den var mycket god och så himla fin! Gott, och så har man gjort en god gärning!



Annars har dagen varit lugn! Förmiddagen var Axel och jag bara hemma och lekte! Axel har nu i några dagar inte velat äta sin gröt på förmiddagen, så när han även idag inte ville äta gröten gjorde jag ett experiment som bestod av att jag satte Axel i enbart blöja i matstolen och så fick han tallriken framför sig. Han kladdade som bara den men det var inte mycket gröt som kom in i munnen, tyvärr! Så efter det fick det bli ett bad, för han hade gröt överallt!

Vid 2-tiden kom bloggpappan hem och efter en liten stund gick jag iväg och tränade. Det var väldigt skönt efteråt, men jag gick med lite tunga steg dit:) Jag köpte med mig hjärtebarnsbakelsen hem och så fikade vi! Vilken tur att jag hade tränat innan jag åt bakelsen:) Framåt kvällen gick vi en kort promenad för vi tänkte att vår lilla Axel behövde lite mer än en timmes sömn för att hålla sig vaken till kl 7 och att han då skulle somna i vagnen, men tji fick vi! En vaken glad Axel hade vi med oss hem igen:) Men när klockan var halv sju då gick det inte längre! Han var helt slut och somnade med vällingen kvart i sju! Och har sovit gott sedan dess! Nu har bloggpappan kommit hem från sin träning och nu ska vi äta lite grönsaker och dipp för att fira våra 3 år tillsammans:)

Trevlig kväll!

2 kommentarer: