söndag 20 februari 2011

Månadsdag för killen!

Idag är det hela nio månader sedan vår guldklimp föddes! Tänk vad tiden går, om bara tre månader är han ju ett helt år! Vad hände där?
Hur har vi firat detta då? Lite skönsång för honom på morgonen var allt vi lyckades mäkta med! Fast vi har ju förstås tokrensat i hans rum också.
Ja, Efter frukosten så bestämde vi oss för att ta tag i vårt hem som typ är det rörigaste Karlskrona kommun! Totalt oorganiserat började vi plocka i alla hörnor och en stund senare så ser det faktiskt skapligt ut. Framför allt Axels rum ser mycket bättre ut, där stod tidigare en liggdel till barnvagen, ett vantron som inte var poppis längre, en babybjörn-bärsele som inte använts på en evighet. Där fanns också en stor svart sopsäck med kläder som var för små! Förutom allt detta så fanns en mängd leksaker i en salig röra, men nu är kaoset i Axels rum förflyttat till vindsvåningen! Nu återstår bara de sista maskinerna med tvätt samt dammsugning och golvskurning!!
En liten uppdatering om natten också ska ni få! Axel sov gott men dock lite oroligt fram till tre i sin snyggt uppbyggda säng! Då vaknade han och var lite täppt så vi tänkte att vagnen i kombination med att vi kör den en stund borde få honom att somna om, tji fick vi.... En timme senare var han fortfarande vaken! Bloggpappan får ett bryt och i ren frustration bygger jag upp vår bäddmadrass med hjälp av kuddar och tänker att där få han ligga hos oss vare sig han vill eller ej! Men oj det ville han! Så fort jag krupit ner bredvid honom så flyttar han sig mot mig allt vad han kan och lägger sig på sidan och riktigt borrar in sig! Sååå mysigt! Där sov vi gott i ytterligare några timmar!
Och än så länge tycker vi att näsan rinner allt mindre och han känns ytterligare något piggare! Feber har han inte än så länge, så vi håller tummarna!
Just det, han fick ju på sin månadsdag göra det han älskar mest! Att bada, och som ni ser på bilderna så är han ju verkligen glad!

2 kommentarer:

 1. han är ju så söt den lille månadsgrabben.
  Många varma och hjärtliga kramar till
  Ö Köpmansgatans goaste kille.

  KRAM AXEL!!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack Karina! Axel kramar tillbaka:)

  SvaraRadera