söndag 16 januari 2011

Viktig match! Viktigt Datum!

Ja minsann idag är det en riktigt viktig match för husfriden. Axels påtvingade favoritlag Tottenham möter mitt favoritlag Manchester United, och det funkar ju bara inte att han får övertaget i familjen redan nu!! I skrivande stund står det fortfarande 0-0 men matchen har bara precis börjat!


Idag har jag minsann fått sovmorgon så det står härliga till! Bloggmamman och Axel steg upp tidigt för att gå en promenad med Sofia och Christine, klockan halv tio var den planerad. Så när de dök upp igen vi 11 så sov jag fortfarande. Så skönt.
Annars har det bara tittats på skidor samt plockats bland alla tusen saker som finns att städa och plocka ibland i vår lilla men i städsyfte stora lägenhet!
Vid tvåtiden dök bloggmammans morbror Pelle med fru Marianne upp på fika. Briljant var att de hade tagit med sig hembakade semlor! Inte dumt!

Vi på bloggen har ett viktigt datum att berätta om också! Det är nämligen den 30 Januari, då dyker familjen minsann upp i Aftonbladet bilaga Söndag! Vi har sett texten och bilderna sedan tidigare men det ska bli så spännande att se det färdigtryckt! Så alla vänner, ovänner, kompisar och allmänt nyfikna, se till att köp Aftonbladet Söndag den 30:e Januari!

PS Fortfarande 0-0!

/bloggpappan

7 kommentarer:

 1. Måste vara det finaste Tottenham-fanet ever!! Sötaste Axel :)

  SvaraRadera
 2. I will....Köpa Aftonbladet alltså...

  Han är en riktig goding, men med fel lagtillhörighet. Sorry!

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Nästa gång går vi inte på promenad, då slänger vi på oss skridskorna :D Söte Axel, kul att se dig idag! Kram kram/ Christine

  SvaraRadera
 4. Så söt han är ert lilla Tottenham-fan, finns en liten här hemma som också blir "tvingad" att bära de kläderna emellanåt :)

  Ha det bra!
  Kram Marie & Gustav

  SvaraRadera
 5. Hihihi... cooling där.. sötnis han är :o) Kramar Från fam Lindsjö/Thiman

  SvaraRadera
 6. Men sicken go lite kille!
  Kul att följa andra föräldrar!!!
  Trevlig dag!

  SvaraRadera
 7. Herre gud vad söt han blev i sin Tottenhamdress.
  För Axels skull så får vi hoppas att det var Tottenham som vann...

  Han visste vad han gjorde morbror Carl....

  SvaraRadera